despre noi

 

Am infiintat S.C TOP MEDICAL MM S.R.L. din 2006, avand deja in spate 20 de ani de experienta in specialitatea de medicina muncii. Mai putin cunoscuta publicului larg in epoca predecembrista, cand era activa doar in sectoare economice foarte grele (industria extractiva, siderurgie, chimie etc.), specialitatea de medicina muncii a inceput sa fie pusa in valoare pe plan legislativ de abia dupa 10 ani de la revolutie. Ideea ca munca uzeaza sau chiar imbolnaveste omul a putut fi acceptata de o societate/guvernare cu o mentalitate mai evoluata, care sa acorde mai multa valoare omului, in balanta cu valorile materiale.
in tarile mai avansate exista de mult legi si proceduri care sa previna imbolnavirile din cauza muncii – bolile profesionale, si accidentele de munca.
in Romania de abia Legea 319/2006 privind sanatatea si securitatea in munca aduce o abordare mult mai moderna si mai completa in domeniu.
Suntem dedicati clientilor nostri, avand grija sa diagnosticam orice problema de sanatate, care ar putea fi eventual in incompatibilitate cu o anumita munca, sau care poate fi sub control, cu anumite adaptari ale locului de munca la nevoile omului. Ȋn principiu, orice om care doreste sa munceasca trebuie sa-si gaseasca un loc de munca adecvat, incat sa poata avea o insertie sociala şi economica buna, un echilibru psihoemotional adecvat.